به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، نشست هماندیشی میان مدیران معاونت پژوهش، نوآوری و فناوری دانشگاه بیرجند و مسئولان پارک علم و فناوری روز چهارشنبه 1 مرداد 1404، با هدف تقویت همکاریهای علمی، پژوهشی و فناورانه برگزار شد.
در این نشست که با حضور سرکار خانم دکتر ثاقبجو (معاون پژوهش، نوآوری و فناوری دانشگاه بیرجند)، جناب آقای دکتر سعیدی (سرپرست مدیریت امور پژوهشی) و جناب آقای دکتر حمید مسعودی (رئیس گروه نوآوری، فناوری، کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بیرجند) برگزار شد، طرفین بر ضرورت تعامل مؤثرتر دانشگاه و پارک در توسعه زیستبوم نوآوری استان تأکید کردند.
در ابتدای جلسه، مهندس حاجیرضایی، مدیر پردیس شماره ۲ پارک، با ارائه گزارشی از پیشینه و اهداف پارک، بر نقش کلیدی این مجموعه در حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فراهمسازی بستر مناسب برای تجاریسازی ایدهها تأکید کرد.
سپس دکتر ذوالفقاری، رئیس پارک علم و فناوری، با اشاره به تحولات اخیر در معاونت پژوهشی دانشگاه، آن را نقطهعطفی در مسیر همافزایی میان دو نهاد دانست و با نگاهی به مسیر آینده پارک، بر لزوم حمایت همهجانبه از سوی نهادهای مختلف استان بهویژه دانشگاه بیرجند تأکید کرد. وی با اشاره به برنامههای توسعهای پارک در سالهای پیشرو، نقش دانشگاه را در تحقق این اهداف بیبدیل خواند و خاطرنشان کرد:
«به آینده و حضور تیم جدید در دانشگاه بیرجند بسیار خوشبین هستیم و این دوره را ،دوره طلایی ارتباط دانشگاه و پارک میدانم.»
در ادامه، خانم دکتر ثاقبجو با اشاره به برنامههای جدید این معاونت، بر لزوم بازنگری در ساختار مرکز رشد دانشگاه تأکید داشت و خواستار ساماندهی بهتر فعالیتهای مرتبط با شرکتهای فناور شد. ایشان خاطرنشان کرد که تعاملات با پارک میتواند نقش مهمی در توانمندسازی مجموعههای فناور دانشگاه داشته باشد و از آمادگی معاونت برای رفع موانع موجود خبر داد.
دکتر سعیدی نیز با مرور روند شکلگیری مرکز رشد دانشگاه در سالهای گذشته، بر لزوم بازنگری در شیوههای حمایتی تأکید کرد و از تشکیل سازوکارهایی برای همکاری پایدارتر با پارک خبر داد. او در ادامه به اهمیت استفاده از تجربیات موفق پارک برای ارتقای جایگاه دانشگاه در زیستبوم نوآوری اشاره کرد.
در بخش دیگری از جلسه، دکتر حمید مسعودی با تأکید بر اهمیت همافزایی میان دانشگاه و صنعت، یادآور شد که نگاه دانشگاه باید فراتر از آموزش باشد و توجه به نیازهای واقعی جامعه و صنعت، یکی از ارکان رشد و توسعه استان خواهد بود. او خواستار حذف موازیکاریها و تمرکز بر اقدامات مکمل و مؤثر شد و بر پیگیری جدی موضوعات مطرحشده در جلسه تأکید کرد.
در پایان این نشست، حاضران با تبادل نظر درباره ظرفیتها و چالشهای موجود، بر تدوین نقشه راهی مشترک برای توسعه تعاملات فناورانه میان دانشگاه و پارک تأکید کردند و پیشنهاداتی برای بهبود شرایط موجود مطرح شد. همچنین، مدیران معاونت پژوهش، نوآوری و فناوری دانشگاه بیرجند از بخشهای مختلف پارک علم و فناوری بازدید کردند و از نزدیک در جریان فعالیتها، زیرساختها و توانمندیهای شرکتهای مستقر قرار گرفتند.
22/تیر/1399
23/مرد/1397
26/تیر/1396
18/ارد/1398
29/مهر/1396
26/آذر/1397
07/دی/1397
نظرات
ارسال نظر
لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.