اختتامیه پویش ملی نوآفرین صنعتساز شنبه 6 اردیبهشت در خراسان جنوبی با ارائه تجربیات فناورانه و تقدیر از هستههای برتر برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی مراسم اختتامیه رویدادهای استانی پویش ملی نوآفرین صنعتساز روز شنبه ۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مسئولان، فناوران، کارآفرینان و دانشگاهیان در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی برگزار شد. دکتر ذوالفقاری، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در این مراسم با اشاره به نقش تسهیلگری پارکهای علم و فناوری در زیستبوم نوآوری، گفت: پارکها باید بهعنوان بازوی حمایتی، مسیر عبور از «دره مرگ استارتاپها» را هموار می کنند و از شکلگیری ایده تا توسعه بازار، در کنار تیمهای فناور میباشند.
وی با اعلام اینکه در سال پیش رو، بیش از 3۰ رویداد متنوع با محورهای مختلف در سطح استان برگزار خواهد شد، افزود: این برنامهها با هدف تقویت زیستبوم نوآوری، توانافزایی تیمهای مستعد، تسهیل ارتباط با بازار و سرمایهگذاران، و توسعه شرکتهای دانشبنیان طراحی شدهاند. این پویش شامل برگزاری چند بوتکمپ تخصصی در حوزههای اولویتدار استان است؛ بوتکمپ تخصصی گیاهان دارویی با تمرکز بر زرشک و زعفران با همکاری دانشگاه بزرگمهر قائن در تاریخ 27 فروردین و بوتکمپ هوش مصنوعی در تولید محتوا با مشارکت دانشگاه صنعتی بیرجند در تاریخ 5 اردیبهشت از جمله برنامه های این رویداد بود . همچنین رویداد رقابتی اینوکاپ که در تاریخ 8 تا 11 اسفند سال گذشته و با محوریت آموزش مباحث کسبوکار، ارائه و بازاریابی برگزار شد با استقبال دانشجویان و تیمهای نوآور همراه بود. در بخشهای تخصصی اختتامیه، پنل «تجربه موفق مرکز رشد از شکلگیری هسته فناور تا سرمایهگذاری» به راهبری جناب آقای اسماعیل هشیارمقدم با حضور آقایان میثم هنری و سرکار خانم پرند نادیمقدم، بنیان گذاران طرقه تویز برگزار شد. در این بخش جناب هشیار مقدم خاطرنشان کرد در مجموع نزدیک به ۳۰۰ نفر به عنوان افراد دارای پتانسیل و ۴٠ هسته برای ورود به مرکز نوآوری شناسایی شدند. همچنین در پنل «ایده تا محصول»، سرکار خانم بتول ذاکرینسب به معرفی طرح جامع نوآفرین صنعت ساز، بستههای حمایتی پارک، فرآیند پذیرش و روند رشد تیمهای فناور تا رسیدن به محصول نهایی پرداخت. در بخش انگیزشی برنامه، سرکار خانم شهرزاد شجاعی، بانوی کارآفرین موفق استان، تجربیات خود را از آغاز مسیر کارآفرینی در دوران دانشجویی تا مدیریت پروژههای فناورانه مورد نیاز کشور مانند نیروگاه دودکش خورشیدی، با حاضرین به اشتراک گذاشت. در بخش پایانی رویداد، پنل «ایدهشو» برگزار شد که طی آن، دو هسته فناور به ارائه ایدههای فناورانه خود پرداختند و مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین قرارداد پذیرش این دو تیم بهصورت نمادین منعقد و از آنها تقدیر شد.
22/تیر/1399
23/مرد/1397
26/تیر/1396
18/ارد/1398
29/مهر/1396
07/دی/1397
26/آذر/1397
نظرات
ارسال نظر
لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.