حضور سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و هیئت همراه در چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآور ایران
امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری میان پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان

تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، 2 اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید رییس پارک از دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی و پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، 2 اردیبهشت ماه  با حضور دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و دکتر نورمحمد یعقوبی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان  و بلوچستان امضا شد.


به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، با هدف توسعه همه‌جانبه ظرفیت‌های علمی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی، تفاهم‌نامه همکاری مشترکی میان پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضا رسید.

 

این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد بسترهای مناسب برای گسترش همکاری‌های علمی و فناورانه و همچنین بهره‌برداری از توانمندی‌های تحقیقاتی، پژوهشی و دانش‌بنیان طرفین منعقد شده است. طبق مفاد تفاهم‌نامه، استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، شناخت نیازهای فناورانه، هدفمند کردن فعالیت‌های پژوهشی، حمایت از توسعه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، برگزاری رویدادهای علمی، استارتاپی و کارآفرینی، و توانمندسازی نخبگان و فارغ‌التحصیلان در دستور کار قرار گرفته است.

 

از جمله محورهای مهم این همکاری می‌توان به استفاده از ظرفیت علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه، هدفمند‌سازی پایان‌نامه‌ها و مقالات تحقیقاتی بر اساس نیازهای فناوری بومی، بهره‌گیری از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی طرفین، حمایت از ایده‌های فناورانه و ارتقای سطح دانش فنی و مهارتی دانشجویان و صاحبان ایده اشاره کرد. همچنین همکاری مشترک در پروژه‌های تحقیقاتی، حمایت از ایجاد و توسعه هسته‌ها و استارتاپ‌های فناور، مشارکت در تولید محتوای علمی و ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه است.

 

پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در این همکاری متعهد شده است که ضمن معرفی نمایندگان علمی و تخصصی خود، از پروژه‌های پژوهشی حمایت فنی و تخصصی به عمل آورد، زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی را فراهم کند و در تأمین سرمایه برای طرح‌های مصوب مشارکت داشته باشد. از سوی دیگر، پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز متعهد شده است ضمن معرفی نمایندگان خود، امکانات و تسهیلات لازم برای تجاری‌سازی طرح‌های مشترک را فراهم آورد و در تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مبتنی بر نیاز بازار نقش‌آفرینی کند.

 

این تفاهم‌نامه با هدف ارتقاء جایگاه علمی و فناوری منطقه و حمایت از زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی به امضا رسیده و می‌تواند زمینه‌ساز اجرای طرح‌های بزرگ ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در آینده نزدیک باشد.

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.
راه های ارتباطی